Plastkugleventil: lille størrelse, fantastisk brug!

Detkunststof kugleventiludviklet sig fra stikventilen.Dens åbnings- og lukkedel er en kugle, som bruger kuglen til at rotere 90 grader rundt om ventilspindlens akse for at opnå formålet med at åbne og lukke.Plastkugleventil er velegnet til aflytning af transportprocessen med ætsende medium.Ifølge forskellige materialer er arbejdstemperaturenPVC0℃~50℃, C-PVC 0℃~90℃, PP -20℃~100℃, PVDF -20℃~100℃.Plastkugleventilen har fremragende korrosionsbestandighed.Tætningsringen anvender EPDM og FKM;den har fremragende korrosionsbestandighed og forlænger levetiden.Fleksibel rotation og nem at bruge.Plastkugleventil Den integrerede kugleventil har få lækagepunkter, høj styrke, og kugleventilen af ​​forbindelsestypen er nem at samle og adskille.

444

 

Plastkugleventilen er ikke kun enkel i strukturen, god til tætningsydelse, men også lille i størrelse, let i vægt, lavt materialeforbrug, lille i installationsstørrelse og lille i drivmoment inden for et bestemt nominelt diameterområde.Den er enkel at betjene og nem at opnå hurtig åbning og lukning.En af de hurtigst voksende ventilvarianter i de sidste ti år.Især i udviklede lande som USA, Japan, Tyskland, Frankrig, Italien, Vesten og Storbritannien er brugen afkugleventilerer meget omfattende, og den anvendte sort og mængde vokser stadig.

https://www.pntekplast.com/upvc-valves/

 

Arbejdsprincippet for plastkugleventilen er at gøre ventilen ublokeret eller blokeret ved at dreje ventilstammen.Switchen er bærbar, lille i størrelse, pålidelig i tætning, enkel i struktur og praktisk ved vedligeholdelse.Tætningsfladen og den sfæriske overflade er ofte i en lukket tilstand og eroderes ikke let af mediet.Det er meget udbredt i forskellige industrier.

 

Kugleventilen er en ny type ventil, der har været meget brugt i de senere år.Det har følgende fordele:

1. Væskemodstanden er lille, og dens modstandskoefficient er lig med en rørsektion af samme længde.

2. Enkel struktur, lille størrelse og let vægt.

3. Det er tæt og pålideligt.På nuværende tidspunkt er kugleventilens tætningsoverflademateriale meget udbredt i plast med god tætningsevne, og det er også blevet meget brugt i vakuumsystemer.

4. Praktisk betjening, hurtig åbning og lukning, behøver kun at dreje 90° fra helt åben til helt lukket, hvilket er praktisk til fjernbetjening.

5. Praktisk vedligeholdelse, enkel opbygning af kugleventilen, tætningsringen er generelt bevægelig, den er praktisk at skille ad og udskifte.

6. Når den er helt åben eller helt lukket, er kuglens tætningsflade og ventilsædet isoleret fra mediet.Når mediet passerer, vil det ikke forårsage erosion af ventilens tætningsflade.

7. Det har en bred vifte af applikationer, med en diameter, der spænder fra nogle få millimeter til et par meter, og kan påføres fra højvakuum til højt tryk.


Indlægstid: maj-07-2021

Ansøgning

Underjordisk rørledning

Underjordisk rørledning

Vandingsanlæg

Vandingsanlæg

Vandforsyningssystem

Vandforsyningssystem

Udstyr forsyninger

Udstyr forsyninger